Masterminds

Hva kan jeg forvente fra en av disse gruppene?

Disse gruppene kan berike og effektivisere dine metoder til å forbedre ledelsesevnen din. Gjennom små gruppeøkter vil du få fram ditt potensiale til å gjøre det på en mye raskere måte enn hvis du gjorde det alene. For å forklare det enkelt er gruppene små, interaktive, full av kunnskap og gøy! Du vil fra første dag gå hjem med en berikelse av informasjon, innspill og nye ideer.

Hvor lenge varer hver økt?

Varigheten av hver økt varer mellom 5 til 10 uker varierende på hvilket program man velger. Man møtes 1 til 1,5 timer hver uke. Mellom øktene vil du bli gitt stoff til å analysere selv og tenke gjennom de i preparasjon for de neste øktene. Tiden du bruker mellom og etter hvert møte er opp til deg, men jeg oppfordrer alle deltagerne til å aldri slutte å studere og være se verdien i en kontinuerlig utvikling som leder.

Hvor befinner øktene seg?
Face to face:

Disse er for lokale lag, grupper, og organisasjoner som lett kan møtes en gang i uka.

Virtuell:

En fantastisk måte for meg å holde øktene utenfor det lokale området er med bruken av et webinar-program. Dette gir oss evnen til å snakke via webkamera og diskutere på samme måte som om vi var i samme rom. Det får grupper av folk fra over hele verden til å bli med.

Mastermindgruppenes fordeler:
  • Forbedre din erfaring og selvsikkerhet
  • Forbedre din business og personlige ferdigheter
  • Skaff deg en rask og verdifull støtte nettverk
  • Få ærlig tilbakemelding, med råd om forbedring
  • Lær av erfaringen og ferdighetene til de andre medlemmene i gruppen
  • Studer ledelse, kommunikasjon og vekst i en gruppe sammenheng, lag en plan og la gruppen holde deg ansvarlig for å oppnå og bli ferdig med dine mål og planer.
  • Få kritiske innspill om deg
  • Optimistisk støtte som å holde en positiv holdning
  • Tanken at det er andre der ute som deg!
15
The 15 Invaluable Laws of Growth

"People are anxious to improve their circumstances, but are unwilling to improve themselves; they therefore remain bound."- James Allan

Man kan ikke forandre på sin indre organisering uten å forandre på ens perspektiv og hvordan en takler forskjellige ting i livet. Dessverre fører ikke alltid forandring til personlig vekst i livene til folk flest. Dette skyldes at mange ikke vet hvordan man oppnår sitt fulle potensiale og ikke en gang er klar over sitt potensiale.

The 15 Invaluable Laws of Growth » er laget for å oppfordre og forbedre den kontinuerlige læring og vekstprosessen, samtidig som den viser det unike potensialet til hver framtidige leder.

...

Kontakt meg så kan vi sammen lage den mest effektive planen for fremtiden
Becoming A Person of Influence

"The True Measure of Leadership is Influence – Nothing More, Nothing Less."

Hva enn målene dine er i livet, kan du forsterke innflytelsen din over andre med Becoming a Person of Influence. ». Å ha en ledertittel kan gi deg et ansvar som person over andre, men ikke alltid innflytelse. Innflytelse er en ferdighet som frembringer samarbeid og enighet med personene i teamet ditt. Med innflytelse, kan du oppnå suksess hjemme, på jobb eller på et hvilket som helst annet sted.
John Maxwell sier «personal and organizational effectiveness is proportionate to the strength of leadership.». For å bli en bedre leder må hver enkelt av oss modne og vokse selv, og som resultat hjelper vi andre å følge etter. Lær deg enkle, men effektive måter å ha en positiv virkning på andre. Observer din personlige- og organisasjons suksess, mens du blir en ny «person of influence». Dette programmet gir deg en førsteradsplass til globale læringsteknikker som har utviklet personer

...

Kontakt meg så kan vi sammen lage den mest effektive planen for fremtiden
Developing
Developing the Leader Within You 2.0

"The best investment in tomorrow is to develop your influence today."(John Maxwell)

Enten om du starter din reise som en leder, eller du er klar til å være en mentor og utvikle andre, er de 10 tidstestede kritiske delene av et autentisk og personlig lederskap i denne studien fundamentalt å vite for å bli en god leder.
Det er tjuefem år siden den berømte ledereksperten John Maxwell, snudde businessen i verden på hode med dette enkle sitatet fra sin bok: «Leaders are not born, they’re made». Nå har han revidert den banebrytende boken ved å gi ut Developing the Leader Within You 2.0.
Bare se for deg hvordan ting vil bli om seks måneder når du har lært deg alt det nødvendige om å forsterke din innflytelse og forbedre din lederrolle. Det finnes to typer mennesker: de som ikke aksepterer forandring på grunn av nostalgi og de som forandrer seg i takt med tiden for å skape en bedre fremtid.

...

Kontakt meg så kan vi sammen lage den mest effektive planen for fremtiden
Everyone Communicates Few Connect

"Only one thing stands between you and greater success in your personal and professional life. It isn’t knowledge, skills, experience or talent. It is the ability to connect with people." -John Maxwell

I en verden der samarbeid er nøkkelen for å lykkes er du avhengig av å lære deg å tilnærme deg andre, for å oppnå suksess. I Everyone Communicates Few Connect, vil jeg guide deg gjennom fem prinsipper og fem metoder til å utvikle den viktige evnen til å tilnærme seg andre. I praksis vil disse øktene hjelpe deg redefinere og gjenoppfinne din personlighet, profesjonalitet og familieforhold.

Tilnærmingsferdigheter

Tilnærmingsferdigheter som du lærer fra dette mastermind-kurset:

...
Kontakt meg, og sammen lager vi den mest effektive planen til å gå framover Kontakt meg så kan vi sammen lage den mest effektive planen for fremtiden
Developing
Developing
Leadership Gold

"My desire was to put the hardest-won leadership lessons of my life into a book that could be used to mentor leaders. I’ve sifted through a lot of dirt in order to deliver the gold.” - John Maxwell

The Leadership Gold serien gir et Executive Leadership Development » for deltagerne fra den erfarne ledereksperten John Maxwell sin over 40 år lange erfaring innen forskjellige områder innen effektivt lederskap. Dette kurset er relevant for deltagere som har et sterkt ønske om å bli bedre ledere og lærere og utvikle sine lederferdigheter, men også villige til å demonstrere sine ferdigheter med sine medelever og kollegaer/elever. Tross alt er det ledere som er ansvarlig for å utvikle andre ledere! Organisasjoner i dette århundre setter pris på ledere som kan bruke lederferdighetene sine på en god måte for å forbedre på organisasjonen. Kontinuerlig utvikling av ledere er en veldig viktig del av beslutningsdyktig rolleinnehaver og påvirker relevansen av sine tiltak med andres og organisasjonens utvikling.

...
Kontakt meg så kan vi sammen lage den mest effektive planen for fremtiden
How to be a REAL Success

"Success is not a destination. It is a process – a lifelong strategy of building on strengths, minimizing weaknesses, and focusing on the people and points of life that are most important." -John Maxwell

Dette kurset vil hjelpe deg å forstå alt du må ha for å nå suksess i livet. Uavhengig av om du er en vanlig arbeider eller leder vil du få nytte og oppnå store mål ved å forstå disse fire viktige delene på veien til suksess: Forhold, Praksis, Holdning, and Lederskap.
Forhold: Relater deg til andre mens du lærer disse reglene og tilfør verdi til de for å hjelpe dem oppnå sitt fulle potensiale.
Praksis: Anerkjenn og utvikle ditt lederpotensiale med de rundt deg og bruk føringer for samarbeid som vil hjelpe deg ta andre til et høyere nivå. Holdning: Forbedre din holdning gjennom daglige øvelser, forstå effekten din holdning har på deg og de rundt deg, og få en holdning som gjør utfordringer enklere.

...
Kontakt meg så kan vi sammen lage den mest effektive planen for fremtiden
Developing
dream
Put Your Dream to the Test

"A DREAM IS... an inspiring picture of the future that energizez your mind, will and emotions; empowering you to do everything you can to achieve it. A genuine dream is a picture and blueprint of a person´s PURPOSE and POTENTIAL."

Ledereksperten John Maxwell beskriver en drøm som et inspirerende bilde av framtiden som drivkraft til hjernen din, din vilje, og dine følelser, som får deg til å kunne oppnå hva som helst. En ordentlig drøm er et bilde og en plan for personens rolle og potensiale.
Jeg inviterer deg til å være med på en reise i deg selv. Gjøre deg klar til å sette dine drømmer ut i live. Konsekvensen av å ikke følge drømmene dine, ta ansvar for dem og følge dem kan påvirke deg like negativt som de som ønsker å utnytte deg for dine drømmer
Maxwell sin læring, og disse øktene, vil hjelpe deg si «Ja» til dine drømmer, og vil vise deg hvordan du skal oppnå dem..

...
Kontakt meg så kan vi sammen lage den mest effektive planen for fremtiden