Coaching

Min coaching tar utgangspunktet i min evne til å forstå deg igjennom din tankegang, men også til å forstå ting fra ditt perspektiv. Med dette som et utgangspunkt gir jeg deg rom til å vokse og finne en mer suksessrik vei i livet ditt. Som en John Maxwell-coach speiler jeg hva du går gjennom nå og hva fremtiden din vil bringe. Coachingen min innebærer å forutse, hjelpe deg og være med deg på veien din til å oppnå dine mål og komme over dine paradigmer. Jeg tilbyr to forskjellige alternativer for opplæring og coaching:

Individuell Coaching
individual «En til en og konfidensiell opplæring»

Når jeg jobber en til en er det med deg. Da er det min prioritet å hjelpe deg oppnå dine mål og mening med livet gjennom John Maxwell-programmet. Sammen skal vi lage en strategisk og effektiv plan for deg til å få klarhet gjennom en ukentlig prosess som inkluderer ansvarlighet og samhold.

 • Hva gjør du for å investere i deg selv?
 • Hva gjør du for å investere i andre?
Gruppecoaching
Liten gruppe på en møteplass, fysisk eller via nettmøte.

Når vi jobber i en gruppe, og ikke individuelt, åpner det for diskusjoner og starter prosesser og gir resultater som ikke hadde vært mulig en til en. Dette tillitsbaserte forholdet som oppstår innad i gruppa er med på å hjelpe hver enkelt til å tørre å vise sin indre leder av sitt eget liv, også foran gruppen. Dette er en stor opplevelse utenom det vanlige og følger samme metode som en anerkjent akademisk institusjon.

Kontakt meg så lager vi den mest effektive planen sammen for din fremtid
coaching

Masterminds

mastremind_logo.jpg
Lær og voks gjennom kommunikasjon mellom likesinnede ledere.

Det er synergi av energi, forpliktelse og spenning som deltagere tar med til en mastermindgruppe. Mine tilrettelagte grupper tilbyr en blanding av mestring, brainstorming, opplæring, ansvarlighet, og støtte i en gruppe for å forbedre din business og personlige ferdigheter. Med å ta med nye ideer og et annet perspektiv inn i ditt liv kan mine masterminds hjelpe deg oppnå suksess.

Foredrag, Workshops, og Seminarer

Som en John Maxwell-coach, -trener, og -taler tilbyr jeg unike presentasjoner som passer din individuelle og ditt lag/team sine behov og budsjett som:

 • 10 minutters orientering
 • «Lunsj og læring»
 • Keynote-tale for ditt selskap, sponset seminar
 • Halvdags og fulldags workshops/seminarer
 • Selskapstrening hjemme
 • Utøvende og personlig tilfluktssted
 • Samarbeid toppmøte

Jeg vil tilby effektivt lag/team-kommunikasjon og struktur som er viktig for å skape forhold som gir laget/teamet skikkelige holdningene for å kunne utvikle de lederne de har inni seg. Vi vil jobbe gjennom målsetting og kommunikasjonsøvelser som skal gi sammenheng til gruppen din, som videre øker produktivitet på grunn av de positive innvirkningene hvert medlem vil ha på hele gruppen. I tillegg vil jeg, etter ditt behov, innlemme din organisasjons møtetema eller mål og bygge på de allerede eksisterende planene for å best passe behovene til laget/teamet ditt.

Kontakt meg så kan vi sammen lage den mest effektive planen for fremtiden
speaking

Contact Me

thomas_photo

Jeg setter alltid pris på å høre fra andre og har oppdaget at folk mer eller mindre kontakter på et av disse grunnlagene:

 • Prate om mine coaching-tjenester
 • Å høre om min filosofi
 • Interessert i hvordan jeg kan hjelpe/lære dem
 • Forespørsel om intervju i en serie eller podcast
For alle disse grunnlagene, eller bare for et enkelt spørsmål, må du gjerne kontakte meg via mobil eller e-post.

Telefon nummer

+4745471820

* Ved å sende dette skjemaet, gir du samtykke til at jeg kan kontakte deg via e-post eller mobil.